Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Αθήνα
+30 2310 200467 Δευτέρα - Παρασκευή 08:30πμ - 16:30μμ Χ.Μούσκου 21 τκ. 54634.
+30 210 7772021 Δευτέρα - Παρασκευή 10:00πμ - 18:00μμ Φειδιππίδου 21 τκ. 11527

Εταιρεία

Με σοβαρότητα και αξιοπιστία, η εταιρεία κινείται στα πλαίσια ενός υγιούς ανταγωνισμού και άμιλλας με στόχο την άριστη παροχή υπηρεσιών και την διατήρηση της δυναμικής της παρουσίας στον ιατρικό χώρο.

Η εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ιδρύθηκε το 1974 με σκοπό την αντιπροσώπευση, εισαγωγή και εμπορία ιατροτεχνολογικών μηχανημάτων, εργαλείων και οργάνων για ενδοσκοπική χειρουργική, ορθοπεδική, ουρολογική και μαιευτική από αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού
Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στο Επταπύργιο Θεσσαλονίκης σε σύγχρονες εγκαταστάσεις ενώ από το 1985 λειτουργεί και υποκατάστημα στην Αθήνα.

Η εταιρεία στις εγκαταστάσεις της διαθέτει τμήμα πωλήσεων και ανταλλακτικών, καθώς και τμήμα τεχνικής υποστήριξης, πλήρως εξοπλισμένο για τον άμεσο έλεγχο και την ταχεία επισκευή όλων των μηχανημάτων που αντιπροσωπεύει. 
Διαθέτει επίσης τμήμα επισκευής όλων των χειρουργικών εργαλείων και οπτικών, παντός τύπου και εργοστασίου
Στην επιχείρηση απασχολείται προσωπικό, πλήρως εκπαιδευμένο και ικανό να υποστηρίξει και να καλύψει τις ανάγκες των πελατών.

Στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών της, η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2000, ενώ όλα τα προϊόντα της διαθέτουν σήμανση CE
Έχει ενταχθεί επίσης στο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού για την ανακύκλωση των συσκευών της . 

Πελάτες της επιχείρησης είναι το σύνολο των Δημόσιων Νοσοκομείων της χώρας, καθώς και ιδιωτικές κλινικές, διαγνωστικά κέντρα και ιδιωτικά ιατρεία.

Η εταιρεία Γ. ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ Ε.Ε. διαθέτει τμήμα τεχνικής υποστήριξης πλήρως εξοπλισμένο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αποτελείται από μονάδες τροφοδοσίας, συσκευές παραγωγής σημάτων, ηλεκτρονικά βολτόμετρα, ηλεκτρονικές μονάδες μέτρησης των συσκευών, παλμογράφους, ηλεκτρονική συσκευή υπερήχων καθαρισμού χειρουργικών εργαλείων, συσκευή καθαρισμού των εργαλείων με μέθοδο αμμοβολής plaster, συσκευή sharping των εργαλείων, ειδικά μικροεργαλεία, όπως κολαούζα, φιλιέρες, ανοξείδωτα ελάσματα για την αποκατάσταση κατεστραμμένων και σπασμένων αξόνων. 

Ελάτε σε επαφή με το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας

και ζητήστε μας μια προσφορά